fbpx

Sfaturi studenti Iasi

SFATURI STUDENTI IASI 

Iasul este un prestigios centru universitar atat la nivel national cat si international. 

Fie ca urmezi studiile facultatilor din cadrul Universitatii Alexandru Ioan Cuza - zona Copou, ale facultatilor Universitatii de Medicina si Farmacie Gr.T.Popa - zona Independentei, 

Arte -G.Enescu -  zona Copou, Medicina Veterinara si Agronomie - zona Copou, Conservatorul - zona Piata Unirii , Teologie - Zona Mitropoliei, Arhitectura - zona Podu Ros sau ale facultatilor tehnice din cadrul Universitatii Gh.Asachi etc, zonele de interes pentru inchirierea unui apartament cu 1-2-3 si 4 camere   sunt ( ultra ) si ( semi ) centrale. 

Cu o experienta in domeniul imobiliar pe ramura de inchirieri apartamente in Iasi  de peste 13 ani agentia QUICK RENT IASI va pune la dispozitie o larga paleta de oferte la preturi competitive si beneficiind de calitatea unor servicii prin care asiguram siguranta unor proprietari cu care colaboram  de foarte multi ani ceea ce face diferenta pe piata imobiliara existenta.

Sfatul nostru este ca incepand cu jumatatea lunii iulie  si pana la jumatatea lunii septembrie sa veniti in Iasi pentru a gasi un apartament in zona buna foarte aproape de universitatea sau scoala frecventata pentru a beneficia de o chirie de bun simt. 

In general lunile septembrie si octombrie a fiecarui an sunt aglomerate de o serie abundenta de cereri din partea studentilor si elevilor mai mare decat oferta existenta ceea ce face ca preturile chiriilor sa fie foarte mari in perioada respectiva. 

Pentru a inchiria un apartament in orice zona a Iasului si cu precadere in apropierea scolilor de interes pe care le aveti puteti sa ne contactati online sau sa veniti direct la sediul agentiei noastre QUICK RENT IASI situat in centrul orasului pe   strada Piata Unirii nr.9 chiar vis à vis de Hotelul Traian si Hotelul Unirea. 

Puteti tranzactiona apartamentul dorit atat online prin intermedierea acestuia de catre colegii nostri dedicati si cu experienta sau loco. 

In general inchirierea unui apartament necesita din partea dvs. plata chiriei primei luni,   a garantiei ( echivalentul unei luni de chirie) si a comisionului agentiei care reprezinta contravaloarea unei luni de chirie ( se achita o singura data indiferent ca locuiti pt.o perioada de 1 luna sau 10 ani in acelasi apartament tranzactionat prin noi )

Exemplu: O garsoniera in Copou care va costa 250 euro/luna pentru inchirierea acesteia va fi necesar:   50 euro - prima luna de chirie; 250- garantia si 250 euro comisionul agentiei, moment in care se va intocmi prin intermediul nostru contractul de inchiriere in dublu exemplar pentru ambele parti chirias-proprietar si se vor preda cheile imobilului. 

Daca tranzactia se va efectua la distanta va fi necesar pentru  blocarea apartamentului si a intocmirii contractului de inchiriere efectuarea platii prin transfer bancar sau western union/posta etc a garantiei si a comisionului agentiei. 

Preturile chiriilor variaza in functie de nr.de camere zona in raport cu centrul orasului si a conditiilor interioare ale apartamentului. 


Va putem oferi cateva repere generale asupra chiriilor si anume:

  • Garsoniera sau Apartament cu 1 camera zona ultracentrala ( Copou/ Independentei/Piata Unirii/Stefan cel Mare/Centru Civic/Palas ) 250-300 euro/luna cu unele exceptii  in care se pot gasi rar oferte de 200 euro/luna in zone precum Gara~Billa, Tg.Cucu~Pd.de Fier, Podu Ros~Tudor ( acestea fiind relativ aproape de Universitatile din Centru si cu posibilitatea unui mijloc de transport public direct.
  • Apartamente cu 2 camere ultracentral sau central min.300 euro/luna. Desigur in zone semicentrale si tot cu mijloc de transport direct se pot gasi si la 250~270euro/luna.
  • Apartamente  cu 3-4 camere ultracentral si centru 400-450-500 euro/luna. In zone semicentrale si cu transport direct catre scoli si universitati preturile pot ajunge si la 300-350 euro/luna. 


Apartamentele sunt mobilate si utilate!

In functie de cererea pe care ne o veti formula va vom pune la dispozitie cea mai buna oferta ca raport pret ~calitate ~zona. 

Deasemenea oferim servicii de consultanta si intermediere in domeniul imobiliar ramura vanzari si achizitii de imobile pentru investitii de durata si confort pentru alegerea facuta, fie ca va fi pentru locuit, fie ca va fi pentru inchiriat! Inchirieri apartamente Iasi

Inchirieri apartamente Iasi Au urmat parteneriate cu cei mai importanti dezvoltatori, colaborarea cu companii si organizatii importante, institutii bancare etc. si formarea unui portofoliu de clienti relevant.

Inchirieri apartamente Iasi

Inchirieri apartamente Iasi: Managementul companiei mentine in timp aceleasi repere de business si valori de conduita alaturi de o echipa cu care lucreaza impreuna inca de la inceputul activitatii firmei. Tocmai de aceea colaboratorii ne devin in fapt parteneri, iar relatiile cu clientii nostri sunt de durata, multi dintre acestia apeland din nou, la distanta de ani de zile, la serviciile companiei noastre. Mai presus de cotatia de piata sau conditiile pietei in diferite perioade, reputatia firmei nu este conjuncturala ci construita in timp, prin stabilitate si profesionalism. Telefon contact

Inchirieri apartamente Iasi

Viata noastra se desfasoara intr-un spatiu, intr-un loc. In real estate le numim locatii, dar noi stim foarte bine ca sunt mai mult decat atat. De la aspectele pietei imobiliare, cele economice, financiare, la necesitatile individuale ale fiecarui client sau ale fiecarei afaceri, in viziunea noastra nu intermediem proprietati ci construim o punte stabila intre cerere si oferta, intre solicitari si dorinte, in definitiv o punte intre oameni intr-o piata si respectiv intr-o societate in permanenta transformare - inchirieri apartamente Iasi. Dorinţa de a oferi cele mai bune servicii, cele mai competente analize, respect şi încredere clienţilor noştri ne-a motivat să abordăm lucrurile diferit. Expereinţa dobândită ne oferă o imagine clară a pieţei imobilare, iar continua perfecţionare şi cursurile de pregătire, parcurse de către membrii echipei Rent Iasi Center - Inchirieri apartamente Iasi ne permit să ne desfăşurăm activitatea la standardele înalte, impuse în primul rând de noi. Pasiunea noastră şi viziunea comună fac ca serviciile Rent Iasi Center - Inchirieri apartamente Iasi să se bazeze pe valori concrete: pe corectitudine şi profesionalism, seriozitate şi respect faţă de client, pentru care ne dorim în primul rând să fim un partener de încredere, un consilier avizat, un prieten. Pasiune, Integritate si Valoare adaugata pentru inchirieri apartamente Iasi - Credem ca se pot face lucruri incredibile atunci cand crezi si acţionezi cu integritate pentru ele. Este motivatia care ne face sa trecem dincolo de gandirea concurentiala si sa apreciem colaborarea si evolutia permanenta (a fiecaruia dintre noi si a companiei) ca fiind generatoare de valoare adaugata pentru toti cei ce ne intalnesc. Oameni - Credem că serviciile de calitate pentru inchirieri apartamente Iasi aduse altor oameni sunt un scop in sine, dincolo de caştiguri şi validare socială. Timp si confort - Am ales să lucrăm doar pe segmentul premium şi de lux pentru inchirieri apartamente Iasi, si asta inseamna o cunoastere aprofundata a pietei in care activam, timp si confort pentru participantii la tranzactie. La Rent Iasi Center - Inchirieri apartamente Iasi cunoastem cu precizie că reputaţia reprezintă cartea de vizită a unui agent imobiliar - agentie imobiliara Iasi. Prin tot ceea ce facem, suntem atenţi să construim o reputaţie impecabilă, fie că este vorba de deservirea nevoilor clienţilor noştri, sau de interacţiunea cu colegii de breaslă. Quick Rent Iasi - Casa Martino Iasi - Agentie Imobiliara Iasi ofera servicii de inchirieri apartmaente Iasi in judetul Iasi. Pentru detalii suplimentare va stam la dispozitie la 0746.282.300 / 0752.545.830 / 0741.576.227 sau quickrentiasi@yahoo.com. Adresa: Str. Piata Unirii, nr. 9, Iasi. Twitter
inchirieri apartamente Iasi

Anunturile noastre sunt pe imobiliare.ro